MECANICĂ AUTO
____

Acoperim o gamă largă de reparații și mentenanță auto, lucrând cu cei mai buni specialiști multi-marcă în revizii, sisteme de frânare, direcție și suspensie, transmisie și evacuare. Calitatea premium a pieselor, precum și priceperea specialiștilor noștri în realizarea manoperei, fac din service-ul nostru unul din brand-urile de top din Craiova. pe piața serviciilor de mecanică auto. Profesionalism, transparență, eficiență sunt doar câteva din calitățile pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor de experiență.

Reparații și întreținere la sistemele de:

FRÂNARE, DIRECȚIE, SUSPENSIE, TRANSMISIE, RĂCIRE, MOTOR

Operațiunile de reparații și întreținere sunt realizate de personal calificat și cu experiență în domeniu, folosind utilaje, echipamente și scule specializate de ultimă generație astfel încât timpul de rezolvare este redus la minimum, iar rezultatele se ridică la un nivel înalt de calitate. Dotările tehnice pe care le avem permit realizarea de intervenții la sistemele de propulsie, alimentare, transmisie, suspensie, direcție și frânare.

Dintre serviciile oferite amintim:

- Reglare directie față autoturism
- Reglare direcție spate autoturism
- Reglare direcție cu 1 și 2 axe camion
- Constatare & verificare direcție camion si turism
- Reglare faruri
- Constatare mecanică & electrică
- Verificare instalație AC cu UV / Test vidare
- Încărcare și verificare instalație aer condiționat
- Încărcat acumulator/ Pornire rapidă
- Schimbat / verificat acumulator
- Diagnoză computerizată

Pentru operații care diferă ca intindere în timp de la o mașină la altă normarea operațiunilor se face conform normativelor Producatorului.


0251-415-122

PROGRAMĂRI TELEFONICE