MECANICĂ AUTO
____

Acoperim o gamă largă de  operații de mecanică auto, lucrând cu cei mai buni specialiști multi-marcă în revizii, sisteme de frânare, direcție și suspensie, transmisie și evacuare. Calitatea premium a pieselor, precum și priceperea specialiștilor noștri în realizarea manoperei, fac din service-ul nostru unul din brand-urile de top din Craiova, pe piața serviciilor de mecanică auto. Profesionalism, transparență, eficiență sunt doar câteva din calitățile pe care le-am dezvoltat de-a lungul anilor de experiență.

Reparații și întreținere la sistemele de:

FRÂNARE, DIRECȚIE, SUSPENSIE, TRANSMISIE, RĂCIRE, MOTOR

Operațiunile de mecanică auto sunt realizate de personal calificat și cu experiență în domeniu, folosind echipamente și scule specializate de ultimă generație, astfel încât timpul de rezolvare este redus la minimum, iar rezultatele se ridică la un nivel înalt de calitate. Dotările tehnice pe care le avem permit realizarea de intervenții la sistemele de propulsie, alimentare, transmisie, suspensie, direcție și frânare.

Dintre serviciile oferite amintim:

- Reglare faruri;
- Verificare și înlocuire acumulator;
- Reglare direcție auto
- Reglare direcție cu 1 și 2 axe camion
- Constatare & verificare direcție camion si turism
- Constatare mecanică & electrică;
- Revizie auto;
- Schimb ulei, filtre;
- Verificare sitem frânare;
- Înlocuire kit distribuție;
- Înlocuire amortizoare;
- Suspensii;
- Verificare și recondiționare sistem climă;
- Diagnoză computerizată

Pentru operații care diferă în timp de la o mașină la altă, normarea operațiunilor se face conform normativelor Producătorului. În urma oricărei vizite la noi, primești un deviz estimativ privitor la felul oprațiunilor implicate, tipul și marca pieselor de schimb și durata efectuării operațiunilor, plus valoarea lucrării, pentru a decide dacă și când dorești să efectuezi lucrările de reparație auto.
Pentru întrebări sau programare pentru servicii de mecanică auto, te rugăm să ne suni la 0785.281.300 sau să te programezi online dând click pe butonul de mai jos. Ne găsești în Calea Severinului 56A (Fântâna Isvarna)

BCSI


0251-415-122

PROGRAMĂRI TELEFONICE