AER CONDIȚIONAT AUTO & CAMIOANE
____

Revizia de întretinere a sistemului de climatizare se face in mai multe etape: - extragerea freonului si a uleiului din instalatie

- curățarea instalației prin vidare
- verificarea etanșeității atât în vid cât și în presiune
- încarcarea cu freon auto și ulei ( în cazurile în care există pierderi se adaugă și substanța de
  contrast)

Suplimentar se poate face și o curățare a aeratoarelor cu spumă de curățare și înlocuirea filtrului de habitaclu contracost.

Este bine cunoscut faptul ca sistemele A/C nu consumă freon precum o mașină consumă ulei. Însă la o anumită perioadă de timp, intervin scurgerile de freon care reduc eficiența sistemului. De obicei, când se simte că aerul care iese prin ventilația grilelor din bord este mai cald, este nevoie de o reîncarcare a instalației cu freon.

Dacă observați scurgeri de freon sau sistemul A/C nu funcționează cum trebuie, nu ezitați să ne contactați. Oferim soluții rentabile pentru mașina ta!

În urma inspecției, vă putem oferi cea mai bună soluție pentru problema sistemului de climatizare. Deținem echipamente ce ne permit să reparăm anumite componente ale sistemului de climatizare, pentru a nu fi nevoie să înlocuiești componentele. La încărcare se folosește freon auto R134a.

Având mecanici instruiți în electrică, electronică și mecanică, specializați în diagnosticarea și repararea sistemelor de aer condiționat, indiferent de problema pe care o ai, îți putem oferi o soluție profesională și avantajoasă.

Service-ul nostru efectuează și reparații ale sistemului de aer condițonat.

Exemple de Reparații ale sistemului de climatizare auto

- Radiator Spart - Exact în zona fisurii se va curăța și lipi.
- Conducta A/C ( Cauciuc sau Aluminiu ) - Este fisurată, lovită sau spartă - Se repară și
  ambutisează conductele

- Compresorul de A/C defect - Se schimbă electrovalva sau se înlocuiește ambreiajul. Se repară  -
  compresorul în interior în măsura în care acesta nu prezintă urme de uzură pronunțate.


Radiatorul condensor din bord defect - se înlocuiește

Probleme la direcționarea aerului din bord:

- Se demontează aeroterma, se repară motorul de închidere clapetă, se verifică tijele de închidere
  clapetă.

- Climatronic - Acesta nu se repară.  
Aceste operațiuni de verificare, igienizare sau reparație la sistemul de climatizare se efectuează pentru toate tipurile de mașini, cât și pentru camioane, dubițe, autobuze, autocare, mașini industriale.
În urma oricărei zivite la noi primești un deviz care cuprinde: orele de manoperă estimate,2 oferte de piese de schimb și valoarea totală a lucrării. Pentru mai multe detalii, te rugam să ne suni la 0785.281.300 sau să te programezi online dând click pe butonul de mai jos ”Solicită programare”. Ne găsești în Calea Severinului 56A, lângă Fântâna
Isvarna.

Bosch Car Service Hartă


0251-415-122

PROGRAMĂRI TELEFONICE