DESPRE NOI
____

 

Bine ai venit în magazinul nostru virtual. Ne face plăcere să îți împărtășim câteva secvențe din istoria noastră de aproape 20 de ani pe piața de service auto din Craiova.

 

Crezi că ne-am înființat din dragoste pentru mașini? Ei bine, nu. Nu iubim fiarele, iubim oamenii pasionați de ”fiare”. Până la urmă...de ce să nu recunoaștem? Mașinile sunt parte din viața noastră cotidiană și oriunde mergem, la serviciu, la cumpărături sau în vacanțe, plăcerea de a conduce și confortul deplasării cu mașina nu se compară cu nimic.

 

Pasiunea pentru lucrul bine făcut ne-a călăuzit de-a lungul timpului. Am vrut să nu fim un service auto oarecare, ci să ne perfecționăm, să evoluăm, ca să putem livra servicii de calitate și garanții pentru lucrări. E adevărat că mai și greșim, dar ne recunoaștem greșelile și facem tot ce ne stă în putere să le remediem. Suntem autorizați să preluăm atât mașini în garanție, cât și pe cele care au ieșit din garanție, avem acreditare R.A.R și suntem service multimarcă.

 

În 1998 ne-a fost clar că începem afacerea cu servicii puține și ușor de operat și în timp diversificăm gama. Așa am și făcut, iar pentru următorii ani am prestat servicii de vulcanizare, schimb roți și echilibrare roți, cât am putut noi de bine. Eram printre puținele vulcanizări care ofeream cafea și ceai cald gratuit, dacă nu chiar singura. Consideram că este plăcut să stai de vorbă cu un client într-o recepție amenajată și aclimatizată corespunzător. Mai tarziu, am lansat serviciul de geometrie pentru turisme, pentru că nu poți schimba roți fără să reglezi direcția sau poți, dar nu e profesional. Au urmat servicii pentru tot mai multe categorii de mașini - camioane, autoutilitare, agricole - pe care le-am implementat cu grijă și le-am consolidat cu multă muncă.

 

Zecile de mii de clienți care ne-am trecut pragul în cei aproape 20 de ani știu că am ales întotdeauna să ne asociem cu nume prestigioase din domeniul nostru. Suntem franciză Bosch de mai bine de 5 ani, pentru că garanția germană este similară cu garanția calității, profesionalismului și asumării. Reprezentăm Dhollandia și suntem încântați să acoperim o gamă de servicii mai greu de găsit în zona noastră, datorită complexității operațiunilor de reparații și revizii.

 

Dar nu despre recunoaștere vrem să vorbim acum. Vrem doar să știi că venim în fiecare zi la serviciu pentru că ne face plăcere să găsim soluțiile cele mai rentabile și mai rapide pentru tine și ceilalți clienți.

Suntem cei mai fericiți atunci când clienții părăsesc service-ul nostru cu satisfacția că tocmai au făcut o alegere perfectă venind la noi și tocmai au încheiat un deal bun.

 

Îți mulțumim pentru răbdarea de a fi citit aceste rânduri. Acum te invităm să intri pe pagina de servicii și să alegi serviciul de care ai nevoie acum. Vei înțelege mai ușor de ce merită să vii cu mașina în service imediat ce sesizezi că ceva nu mai funcționează bine, vei afla de ce este important să echipezi mașina cu accesorii corespunzătoare, ce înseamnă și cât de mult valorează reglarea geometriei roților, etc. Pentru orice alte detalii, nu ezita să contactezi un membru al echipei Bosch Car Service Ion la telefon sau pe email.

 

Tot ce facem este pentru mașina ta.

 

Misiunea noastră

 

Este misiunea noastră să găsim cele mai rentabile și mai rapide soluții pentru ca mașina ta să fie tot timpul în stare optimă de funcționare. De ce să ai o mașină dacă nu ai și un service autorizat care sa aibă grijă permanent de mașina ta? Așa că, lasă-ne nouă grijile, iar tu bucură-te de plăcerea de a conduce.

 

Există câteva principii după care acționăm

 

- principiul calității: nicio mașină nu părăsește service-ul fără să fim 100% mulțumți de calitatea serviciilor prestate

- principiul rentabilității: niciun client nu primește doar o singură ofertă pentru piese și accesorii, ci cel puțin 3

- principiul transparenței: niciun client interesat de manoperă nu pleacă de la noi fără un deviz estimativ al lucrării

- principiul corectitudinii: folosim doar consumabile și piese noi, nu facem rabat de la calitatea materialelor și a manoperei

- principiul solidarității: împărtășim experiențe și oferim sprijin oamenilor din comunitatea noastră - Liceul Tehnologic din Craiova, Facultatea de Mecanică din Craiova

 

 

Crezul nostru: Meseria este brațară de aur.

Ne dorim să fim un loc căutat de oamenii care vor să învețe meserie, indiferent ca sunt studenți, absolvenți sau șomeri. Îi primim pe toți cu brațele deschise și le oferim calificare la locul de muncă, iar celor mai ambițiosi le oferim training de specializare, susținut de Bosch Car Service România.

 

 

Iți mulțumim

Echipa Bosch Car Service Ion